Jaa
Siirry alas
Admin
Viestien lukumäärä : 35
Join date : 29.10.2017
Näytä käyttäjän tiedothttp://taivalpaasi.weebly.com

Päiväkirjamerkintä 6.5.2018

lähetetty Su Toukokuu 06, 2018 10:28 pm
Tänään oli ensimmäinen aurinkoinen ja lämmin kevätpäivä. Hevoset olivat tyytyväisiä, kun pääsivät ilman loimia ulos. Konnan jätin aamulla sisälle ja annoin hieman ylimääräistä heinää, koska aikeissani oli ratsastaa se ennen, kuin vien sen ulos. Sillä oli tapana kieriskellä mutakasoissa, joten en nähnyt järkeväksi päästää sitä ulos edes puoleksi tunniksi, koska se olisi heti aivan mahdottoman likainen. Siivosin siis karsinat Konnan nauttiessa hieman heiniä, jonka jälkeen aloin laittamaan oria kuntoon.

Kävelin alkuverryttelyksi lyhyen lenkin maastossa, jonka jälkeen oli hyvä tulla kentälle vähän avaamaan paikkoja ravaten. Eilen Konnalla oli hypätty esteitä, joten tänään tehtäisiin vain lyhyt puolen tunnin palautteleva lihakset liikkeelle-treeni, jonka jälkeen ori saisi mennä tarhakaverinsa kanssa sitten riehumaan ihan vapaasti sinne mutatarhaan. Olin saanut upottavien tarhojen vuoksi iskeä jo tusinan uusia kenkiä, kun muta oli niitä melko tehokkaasti imaissut nyt kevään aikana. On se kummallista, miten viime kesänä uusitut tarhat ovat silti aivan löllöjä. Tai tuosta portin edustaltahan ne vain ovat hiekka-vesi muhennosta, mutta silti.

Ravailin Konnalla pitkällä kaulalla vaihdellen suuntaa ahkerasti ja tehden paljon ympyröitä, jotka kutistin asteittain volteiksi orin hiljalleen notkistuessa. Eilisen hyppäilyn jäljiltä huomasi heti pientä jäykkyyttä lavoissa. Ravin jälkeen oli hyvä antaa Konnan hieman vetää henkeä ja kävellä pitkin ohjin, kunnes otin laukkaa ympyröillä molempiin suuntiin. Laukassa meno tuntui maistuvan. Tosin eihän siinä hitaassa laukassa paikat aukeaisikaan.

Lyhyen puolituntisen jälkeen kävin nopeasti käytävällä juottamassa Konnalle melassit ja vein sen tarhaan, jossa se kirmasi ajamaan tarhakaverinsa pois heinäkasan luota.
Admin
Viestien lukumäärä : 35
Join date : 29.10.2017
Näytä käyttäjän tiedothttp://taivalpaasi.weebly.com

Estevalmennus 9.12.2017, valmentajana Kuuhullu

lähetetty Ma Marras 27, 2017 9:39 pm
Ainoastaan meidän sileäkarvainen puoliverinen otti alun rennosti. Kävin joskus aikaisemmin ihastelemassa orin sivuja ja oli suorastaan kunnia saada upeus kotikentällemme. Ravi lähestymiset tulivat hienosti ja urheasti jatkoi kyseissä askellajissa ennen pohjemerkkiä. Esteet kasvoivat nopeasti ratsukon pyynnöstä ja innostuneisuus näkyi orista. Konna alkoi potkia ilmaa, mutta ratsastaja pysyi kyydissä. Pukittelu yltyi pian siihen, että kesken sarjojen ori rykäisi pään alas ja kieltäytyi hyppäämästä. Ida ei antanut periksi, vaan ratsasti kiehuvaa ratsua hyvin eteenpäin. Ensi kerralla onnistui hyvin ja suorat linjat alkoivat sujua, että oli aika siirtyä vaikeampaan. Nopeisiin käännöksiin oli aluksi vaikea mahtua, mutta hyvän ulkotuen ja suunniteltujen reittien mukaan ratsastaja pääsi mukaan rytmiin. Hevonen osasi mukautua hyvin muutoksiin, että gp-tason estehevonen hyppäsi kauempaa ilman ongelmia. Ida näytti tuntevan hevosensa, että ei tarvinnut hakea apupuomeja.
Admin
Viestien lukumäärä : 35
Join date : 29.10.2017
Näytä käyttäjän tiedothttp://taivalpaasi.weebly.com

You Win Or You Die KHW

lähetetty Ma Loka 30, 2017 7:06 pm
Suomalaisen puoliveriori Konna päiväkirja.
Sponsored content

Vs: You Win Or You Die KHW

Takaisin alkuun
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa