Idan foorumit
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Siirry alas
avatar
Ida T
Admin
Viestien lukumäärä : 47
Join date : 29.10.2017
http://taivalpaasi.weebly.com

Ichabod Halifax Empty Estevalmennus 24.11.2017, Valmentaja Ida

Ke Marras 22, 2017 10:08 pm
Itsenäisten alkuverryttelyjen jälkeen aloitimme valmennuksen tulemalla puomi – pysty – puomi in and out estettä, eli innaria. Tulimme tehtävää laukassa ja alkuun pysty oli laskettu niin pieneksi, kuin oli mahdollista ja se melkein koski maata. Perhon ratsastama ori oli heti innokkaasti tulossa tehtävää ja tuli alkuun turhan suurella laukalla, mikä ei kuitenkaan paljon menoa haitannut. Innari lyhensi laukkaa tehokkaasti ja pian lähestyessä estettä Ikke otti jo rauhallisemmin. Nostin hiljalleen esteen korkeutta ja muutaman toiston jälkeen se oli jo 50cm korkeudessa. Siirsin esteen noustessa myös puomeja kauemmaksi, jotta Ikke sai enemmän tilaa hypätä.

Hyppyjen sujuessa siirryimme 50cm korkeudessa komeilevalle pysty-pysty-okseri sarjalle, jossa esteiden väliin mahtui yksi askel. Viimeinen väli oli ensimmäistä hieman pidempi. Ensimmäisellä hyppykerralla ratsukko otti toiseen väliin kaksi askelta välin pituuden tullessa hieman yllätyksenä. Seuraavalla kerralla parivaljakko tiesikin jo, mitä tehdä ja toisen esteen päällä Perhon antaessa Ikelle lisää vauhtia suoritettiin toinenkin väli yhdellä askeleella. Nostin esteitä hiljalleen ja lopulta korkeudet olivat pystyillä 90cm ja okserilla takapuomi 110cm. Iken ja Perhon työskentely loppua kohden vain parani ja ratsukon yhteistyö sujui hyvin.

Ikke on nuoresta iästään kehittynyt jo hienosti, mutta kaipaa ratsastajalta hyvää kehon hallintaa, jotta Ikke saa pidettyä oman tasapainonsa. Perho onnistuikin tasapainottamaan oria hyvin ja parivaljakon yhteistyö sujui melko saumattomasti. Pidin valmennuksen ja tehtävät kuitenkin helppoina Ikelle, jotta nuorelle orille jää kerrasta hyvä mieli.
avatar
Ida T
Admin
Viestien lukumäärä : 47
Join date : 29.10.2017
http://taivalpaasi.weebly.com

Ichabod Halifax Empty Ichabod Halifax

Ke Marras 22, 2017 10:07 pm
Suomalainen puoliveriori Ichabod Halifax, eli Ikke.
Takaisin alkuun
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa